Medjunarodni prevoz pokojnika

Za naše korisnike u inostranstvu nudimo kompletnu uslugu od pribavljanja dozvola i prateće dokumentacije potrebne za međunarodni pogrebni prevoz, prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope. Svu odgovornost mozete prepustiti nama u za Vas najtežim trenucima. Mi cemo u najkraćem mogućem roku i po najpovoljnijim cenama prevesti preminulog iz zemalja Evrope u Srbiju i Ex-Yu republike.

Prevoz pokojnika vršimo specijalozovanim vozilima za ovu svrhu, klimatizovane, sa svim neophodnim atestima i dozvolama, a prilikom sprovoda nudimo vam specijalizovano vozilo za sprovode.

Usluga koju pružamo je brza i pouzdana kako bi Vam što efikasnije pomogli pri obavljanju svih potrebnih poslova u najtežim trenucima.

Za dateljnije informacije oko međunarodnih pogrebnih usluga, najbolje je da nas kontaktirate putem telefona 063 8073647 ili kontakt formulara.


Pogrebni_prevoz_pokojnika_003.jpgpogrebni-prevoz-1.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_007.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_001.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_005.jpgpogrebni-prevoz-9.jpgpogrebni-prevoz-2.jpgpogrebni-prevoz-3.jpgpogrebni-prevoz-5.jpgpogrebni-prevoz-6.jpgpogrebni-prevoz-4.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_002.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_004.jpgPogrebni_prevoz_pokojnika_006.jpg